dsc_0148_56d3104e2a6b229174bd227e.jpg

Dagisrutiner

Vi vill att du ska kunna påverka mycket själv vad gäller din hunds dagisupplevelse. I grunden är hundarnas dag aktiv i form av egen aktivering i grupp där hundarna interagerar med varandra så mycket eller så lite de själva vill. Utöver det ordnar vi dagligen organiserade godisuppletande för att tillgodose hundarnas behov av att använda sin nos, sålänge matte/husse tycker det är OK.
Koppelpromenader är sällan nödvändiga men det finns som tillval om man ändå vill att hunden ska aktiveras på detta sätt.

Dagiset är ett friluftsdagis med mycket utevistelse och passar bäst för hundar som uppskattar naturen. Hundarnas hage är ordentligt tilltagen för antalet hundar vi tar emot och en stor del av den utgörs av en berikad naturdel.
I hagen finns också ett tak där hundarna kan söka skydd de gånger det regnar men inte vill gå in.
Hundarna vilar i dagsläget inomhus i Lenas bostadshus där det går att dela av så att hundarna får vara i fred vid behov, men oftast trivs de bäst med att sova bredvid varandra någon timme mitt på dagen, eller när det är riktigt ruskväder ute.

Hela tanken med Tassar på Tokarp är att det ska genomsyras av en familjär, trygg och proffsig känsla, där man utan tvekan kan låta sin bästa vän umgås med andra balanserade hundar under en del av dygnet.

En dag på Tassar på Tokarp kan se ut såhär:
07.00 - 09.00 : De flesta dagishundarna anländer till dagis
10.00 - 11.00 : Koppelpromenad för de hundar med det som tillval
Den tid på dagen som bestäms : Hundarna får mat under ordnade former i en lugn miljö, egen mat medtages. Möjlighet för förvaring av hela påsar hundfoder finns.
12.00 - 13.00 Vila inomhus vid behov enskilt eller ihop
13.00 - 15.00 : Lek och umgänge utomhus i flock, ev. även ett godisuppletande
16.00 - 18.00 : Här någonstans åker hundarna hem till sina familjer

 
stäng