img_1217_copy_5676a4baddf2b31c3d2736cb.jpg
Välkommen till Stall Tokarps Ryttarförening (ToRF)

ToRF skapades för att främja gemenskapen och kvaliteten i stall Tokarps aktiviteter. Föreningen har ett nära samarbete med SISU Idrottsutbildarna. All hästlära & ridlära sker i Lärgrupper enligt SISU Idrottsutbildarnas utbildningsmetod.

Om man rider på stall Tokarp är det obligatoriskt att vara medlem i Tokarps Ryttarförening. Därigenom är Du försäkrad. Dock bör Du också ha koll på dina egna försäkringar för bästa möjliga säkerhet om det skulle hända någonting.

Medlemspriser för 2018:

Junior: 200:- (upp till 18 år)

Senior: 250:-

Medlemsavgiften aviseras i och med faktura för period 1, vårterminen eller från din första ridlektion ifall du börjar mitt i en termin.
Du kan även själv lägga till och betala för medlemsskap i Horsemanager, tryck på medlemsskap.

Vid anslutning i Svenska Ridsportförbundet kan medlemsavgifterna komma att öka något, då SvRF i sin tur tar ut en avgift/medlem i föreningen.

Tokarps Ryttarförening har dessutom en ungdomssektion som finns till för att styrka gemenskapen för alla som kommer till stallet.

Skillnaden på Tokarps Ryttarförening och Stall Tokarp, Gånghester!

Stall Tokarp, Gånghester heter företaget som drivs av Lena Magnusson. Alla lektioner, allt som rör hästarna, skötare och tävlingar hör till stall Tokarp, Gånghester och inte föreningen.

Tokarps Ryttarförening har en sittande styrelse som jobbar med; Fika vid tävlingar, stöttar Ungdomssektionens arbete, har ett samarbete med SISU, köper ibland in material för medlemmar (tex hinderpark mm)

My Ambitious Riding
heter företaget som drivs av My Magnusson. De flesta aktiviteter utöver den reguljära verksamheten hamnar under detta företaget. Tex läger, kursen, photoshoots mm.

Vi som sitter i styrelsen är...

Ordförande: Emma Wallin

Sekreterare: Filippa Lundh

Kassör: Sara Larsson

Sisukontakter: My Magnusson och Lena Magnusson

Representanter från Ungdomssektionen: Varja Lindström

Ungdomssektionen

Eragon_och_Lovisa.jpg

Föreningströjor med tryck säljes
Föreningen säljer två olika tröjor med tryck, texten Stall Tokarp är tryckt på ryggen, föreningens logga på den ena ärmen och Stall tokarps logga på den andra ärmen.

Piké tröja 200 kr

T-shirt 150 kr

Finns i storlekarna S - XXL.

Det är bara att maila till föreningen vid beställning.

FINNS ETT FÅTAL KVAR!

stäng