Horsemanager

 

Det administrativa programmet som vi använder till ridskolan kallas för Horsemanager. Det är ett program som sköter mycket av den administrativa biten av ridskolan automatiskt och programmet är skapat och hålles uppdaterat av Jonas Bring.
Med hjälp av det här programmet är det möjligt att även för oss, som driver stall Tokarp på bara två personer, ha stenkoll på allt vad som rör våra elever.

På startsidan av vår hemsida kan man trycka på bilden där det står "Horsemanager" och på så sätt kan du lätt registrera dig om du är intresserad av att prova på att rida eller vill vara med på någon annan aktivitet.

Ni kan alltid logga in på Horsemanager för att ha koll på dina fakturor från oss och i början av varje termin kan du själv välja hur du vill lägga upp betalningen för kommande period. Detta går att göra i 10 dagar innan en faktura skapas automatiskt.
Här har ni också koll på kommande lektioner - en övergripande plan över dina lektioner kan ses i början av terminen och en mer detaljerad plan för varje lektion kommer ut samma dag - då även tillsammans med den häst som är tilldelad dig för dagen.

Var noggrann med att läsa avtalet på Horsemanager ordentligt!

Har du frågor om Horsemanager så kontakta oss på stalltokarp@hotmail.com så hjälper vi dig!

2014-08-08-2327_53e540ace087c3049973c34c.jpg

 
stäng